Dnes vymenený slimak pod volantom vymazaná chyba ( ešte raz ďakujem jararak) kontrolka zhansutá všetko funguje ako má. foto nemám lebo musíme mat v robote zalepene fotaky na mobile
Dalšia vec bude dať auto dokopy po technickej stránke idem meniť všetky 4 ložiská v kolesách menit olej v diferáku predne brzdy (trase volant pri brzdení ) uloženia ramien kúpiť zimné gumy.
ja by som prakticky mal do roboty vchadzat len vo volnych trenkach a take ako vlastny mobil by som tiez nemal mat
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Dnes som robil ručnu brzdu lebo nebrzdila a srchala tak som to tam všetko vyčistil nastavil a hučanie zmizlo tak o 50% ešte som menil olej v diferaku.
Len pri zhodeni kolesa som si všimol nahnite tlmiče a prasknutu strunu zadnú pôjde tam tak na 90% podvozok od MTS Technik 40/30 zniženie plus nove prachovky uloženia a v predu treba vymenit uloženia ramena je tam vôla a mika mi volantom v kolajach vyjazdených.
Naposledy upravil/-a wikyxxx v Streda, 27. Augusta 2014, 23:56, upravené celkom 1 krát.
Pekne len tak ďalej. Ja tiež čakám na servisáka ktorý išiel dnes na 10 dní do chorvátska a mne dnes prišli pružiny. Takže dúfam, že tebe to pôjde lepšie
ex: Peugeot 306 1.9d BMW E46 320i 2.2 K&N, Bastuck, Mtech II, Eibach Sportline, Styling 72 M V-Speiche R18 Red Rings, ...