... všetko o BMW ...
rapidwinner napísal:Poviem ti na rovinu dva krát som skúsil do starého ojazdeného automatu naliať prípravok a vždy to bolo len lepšie čo sa týka chodu prevodovky . Prevodovka ktorú mám v X5 ,bola už na oprave hydromenič je tiež menený ,má ten automat svoje muchy ale nie je to tak hrozné jazdí sa sním v pohode. . Aj tak vždy lepšie ako radiť manuálne v 2.3 tonovej X5 automat je good .Ja som napisal obcas, a nemozes povedat ze ne, ale to neznamena, ze nemas pravdu pozor
Ale ozaj ma zaujima toto 300% zlepsenie vlastnosti oleja.
Patres535 napísal:To neviem ani jaNeviem či toto je zrovna vhodný olej pre GM prevodovku. Mazací plán káže dexron III, prípadne VI
Hugino napísal:Pokazí sa aj 6hp nie len 5hp to je jasné ako facka . ja v tom nevidím rozdiel či to je GM ZF tie autá majú vždy hodne veľa km ,tak prišiel čas na jej údržbu . A ved motor toči pri 90km/H 1850rpm to je podľa mňa good . Pomsta to je podľa dostupných článkov a podobné ,je mi to fuk pokazí sa no tak sa opraví a a zas najazdí kopec veľa km tak ako najazdila pred tým ako sa rozsypala .Neber to ako rýpanie, ale práve preto skoro každý, čo chce E53 v dízli berie facelift hlavne skrz prevodovku, keďže tam už je ZF 6HP26 a nie táto francúzska pomsta.