Spomínaný motor:)
Bolo treba pretesnit veko ventilov, pomenit skoro všetky hadice, skontrolovať elektriku najväčšia sranda že zástrčka kabeláže motora m42 a m50 je úplne rovnaká a nemusím nič prepinovať
Ďalej boli prasknuté zvody a narýchlo zvarené takže následovalo ich demontovať 2dni obrusovať zvary, potom s tigom vyvarit a najhoršie je že momentálne som zastavený na tom, že tie zvody ako zvárali tak sa prehli a musím ich dať niekde zrovnať pretože sú prehnuté jak luk
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Keď budú zvody hotové musím ešte vyrobiť držiak motora pretože bývalý majiteľ motora odrezal na svojom držiak motora na nápravnici a prevaril ho dopredu a nechcem robiť takú istu hlúposť......
Musím pretesnit vaňu motor by mal mat cca 5000km tak preventívne skontrolujem aj ojničné ložiská.... Dúfam že čoskoro štartujeme

Bude treba auto vyrámovať, pôjde celopolep, kardan mám momentálne prednú časť z 328i pretože z nej je aj prevodovka, zadná časť je pôvodná z 318i pretože mám maly diff a malé poloosy ktoré takisto pôjdu za veľké.
Určite ma čaká na aute toho ešte moc moc moc ale za tri mesiace sa stihlo čo to porobiť