Streda, 14. Apríla 2010, 15:54
Tak toto je príbeh môjho tátoša ,kedysi do zadu som nikdy nechcel BMW mal som Octáviu 1,9TDI(81kW) a myslel som že pri značke škoda aj ostanem ,lenže som sa jej po čase zbavil prišlo mi to ako rozumna vec a chcel som skusiť niečo nove premyšlal som nad všetkými možnými autami až jedneho dna prišiel bratranec na BMW 320d a previezol ma. Zhrniem stačila mi len jedna jazda a to nenápadne strieborne autičko mi učarovalo :-) Hned som vedel že to auto musim mať. Tak som si zaobstaral svoje BMW 320d 100kW zohnal som si ho ,privezené z talianska s oreginal servisnou hystoriou (hadam su km skutočne) Ked som ho dostal malo 206 112 km ale motor si tam len tak pradie. Hned v prvý den som na nom vymenil vzduchový filter ,olejový filter ,separator oleja ,motorový olej dal som do neho to čo tam bývalo Castrol 5W40 (i ked je to plnesyntetický olej ,teda riedši ako polosyntetika) Autičko nepapa olej čo som moc rad. Taktiež som mal značky pripevnene s kovovými uchytami ,ktore som vymenil za čierne plastove ,ktore nehrkotaju. A rovno som ho dal aj prezuť na letne elektrony.
-
Prílohy
-

- A ked som ho dostal do ruk prvý krat
- P3200044.JPG (94.21 KiB) 2723 zobrazení
-

- Na druhý deň po výmene naplni a filtrov a už prezute
-

Naposledy upravil/-a
MT-SPEEDY v Pondelok, 3. Mája 2010, 13:06, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: nazov podla pravidiel v tejto sekcii