... všetko o BMW ...
moila napísal:to je zaujimave, lebo ATE sa predsa pouziva aj v prvovyrobe...ja som mal aj na compacte aj teraz mam ate aj strmene (brzdice), aj kotuce zadne su ate a aj platnicky su ate tak nechapem...ina kvalita materialov pre BMW prvovyrobu a ina pre aftermarket??? Tiez som chcel ate na leto, ale asi sa oplati ich kupit v BMW priamo...
Martin46 napísal:m3 power: tie ceny mas na ake auto?
Brembo - brembo su dobre mozno tie vrtane kotuce za 250-350 euro - ani Maxy ani klasicke Bremba nie su vobec dobre kotuce. Nie su z vysokouhlikovej zliatiny ako napriklad ATE, TRW, Textar, nemaju po vacsine ani antikorozny nastrek. Ja to beriem tak ze zakladne Brembo sa montuju do prvovyroby akurat tak do Fiata... No a ak mozem odporucit ziadna reklamacia zatial nebola na TRW a Textar, vyzera to na naozaj poctive vyrobky. Zimmermanny sa tiez nekrivia, akurat mierne vibruju pri extremnom zohriati - ale to je uz zataz rovna okruhu...atd...
ak nejak mozem poradit nech sa paci pytajte sa
franzkiller napísal:hmm pozeram ze sa tu riesi to co budem musiet aj ja... chcel som ATE prave preto ze je to OEM ale ked tu citam taketo skusenosti... co ine znacky, brembo napriklad?
LuCKy napísal:Diablo, paja a BMino zraz, pekne.
LuCKy
LuCKy napísal:S fester-om sa nepoznam. On bol na tej striebornej E92?
Speedy je ssssspppppeeeeeeeeeedddddyyyyyyyyyy...![]()
LuCKy
paja napísal:tak tak Radko , správne si nás pomenoval, to bol len taký obed po fakt dlhom čase s kamošmi , ale vstupujem si do svedomia , musíme chodit častejšie ..hej Vladka SPEEDYHO som stretala asi kolo 6 stej v turanoch ked som sa vracala , moc nemeškal od 12 tej, ale aj Barabaš MAL SOLIDNé SPOZDENIE
DD , ale no asi neboli takí hladní ako my .. ja už som 11,30 volala Danovi že kde je :)