Takže kde bych začal dneska toho bude hodně co sem naposled psal pár věcí přibilo První pořídil sem si anatomy (v autě zatim jenom u řidiče mam celej introš ale musim to do auto nejdřiv namontovat )
Pak mi od stiga přišel volant a mlhovky
Dál sem konečně vyměnit přední brzdy
Před jj timhle sem brzdi posledni rok jestě že sem stim najel jenom 500km asi
Po
A nakonec sem si pohral se všema brzdičema (vypadali strašně ) nevim proč sem to neudělal už dřív, obrousil a očistil jsem je do hladka a pak znova natřel vzal sem i tlumiče a pružiny dělal sem se stim 2dny tak snad to je dobrý Na ty druhy fotce to tak nevypada ale je to delany co to šlo
Jo abych nezapoměl vrátil sem zpátky origo airbox samozdřejmě prošel renovací:D
Pár fotek nakonec
E30 Touring - BlueBeaRův Touring / BMW E30 Cabrio Faceboook -> BMW E30 CZ/SK <- Fuck the new car, Im driving oldschool ! Winter/dailycar BMW E39 530d
Sehnal sem si kola 15" Zatim sem to vzal jenom takovou dratěnou vlnou jemnou neleštil sem ještě ale prokouklo to Začal sem obrušovat a sudnavat ty barvy abych je moh do zimy ještě nastříkat kola už jsou z většiny obroušený
E30 Touring - BlueBeaRův Touring / BMW E30 Cabrio Faceboook -> BMW E30 CZ/SK <- Fuck the new car, Im driving oldschool ! Winter/dailycar BMW E39 530d
Trochu sem oživil dif. aby bylo vidět že tam vůbec něco je z většího sem ho obrousil oškrabal rez a zadek odmastil pomalu začnu čistit a natirat podvozek
Poprví jsem okusil sníh a mužu říct že se zadnim nahonem to je fakt o ničem jinym a i ta 1.6 se předvede :) i na tom poprašku to docela jelo, výfuk jeste neni na autě protože od tý doby napadalo dost sněhu a v garáži mi nejde momentálně proud takže vyčkávam
Tak abych to nejak aktualizoval nejezdil sem pár km v tom marastu co byl, vejfuk pořád nevyměněn ale všechno už na něj mam připravený , už se na něj chystam, auto sem umyl a zas zazimoval. pořídil sem si silnější baterku a vyměnil stěřače jinak musim ještě povyměňovat pár dílu a sehnat 205/55/15 :) na jaře se bude vyvařovat
2 fotky jestě na sněhu :) ty kola jsou zimaky :)
A po tom umytí a přeblejsknutí