... všetko o BMW ...
Aligator napísal:Pekne auto!![]()
Vcera (sobotu) si nahodou neumyval auto v Lamaci na benzinke pred tescom? Take iste auto som videl,na spz-ku sa nepamatam...
limon4 napísal:no gratulacia... vitaj v klube 330i este zopar aut a zalozime si... vlastnu temu klubove e90...
myslim,ze spotreba aku uvadzas je realnea bo ja mam stale cca 9,5 10 a to som 90 mesto..
inak svieza farba...![]()
velaa stastnych km
Inscene napísal:pises ze celkova spotreba sa pohybuje okolo 10 v meste. .. vynuluj palubak a pobehaj v meste ale v meste a nie na obchvate a prazdnych cestach..a tych 10nebudes mat to ti garantujem ... realna spotreba opakujem v 'meste' je 12-13 L upchate mesto aj 15.
dalej .. logicky spotrebu mas napriklad 10.0 L na 100km a stojis hodinu na mieste .. cize tebe pocita spotrebu za vzdialenost ktoru si presiel cize stale je to 100km ale uz neminies tych 10.0L ale za hodinu stania na volnobehu kolko to spotrebuje. ? liter ? dva neviem netusim cize budes mat spotrebu 12.0L a presiel si stale tych 100km neviem co na tom nechapes a co je na tom v bmw zle..
neviem kolko auto spotrebuva paliva na volnobehu ale tak hodinu stat zo zapnutym motorom tiez nevidim aky ma zmyslel..
Martin46 napísal:p.s. Mas tam Bilsteiny B6????
sopeko napísal:
umyval umyval...priprava na fotenie :) medzi kefy to vzivote nedam
Martin46 napísal:na 98 alebo na 95 oktane?