... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:to take rozmery su na 3ke ??? som nevedel??!!!
VT-535BH napísal:Tak vela stastia nadalej a ked bude v pakete spolu s tymi svetlami tak bude na zjedenie. Urcite super napadMyslime rovnake svetla? Dolna polovica klasika cervena a horna v šedej?
VT-535BH napísal:Tak tak presne tieto som myslel aj ja. Keby som mal e90 tak urcite do nich idem.
Ano dodo zadne LCI su bomby.
Je tu este jedna alternativa. Skuste preklikat tento inzerat. Tym ze su cele cervena tak mi trocha pripominaju LCI a vyzera to modernejsie ako s tou bielou smerovkou.
sopeko napísal:
Tie z inzeratu su cele cervene ale kazdy debil snad vidi, ze to niesu faceliftovaneFacelift zadne aj predne su krasne ale pokial viem vzadu by som musel davat novy kufor lebo svetla su odost vacsie a predne maju tiez iny tvar, tak su tam tiez potrebne upravy...vies cenovy odhad kolko by stala tato uprava ?
speq napísal:neeeeee( oslabil si náš školský vozový park ! Ale nech superb slúži , to je už nový ? Hoď nám aspoň dáke fotky :) rád si pozriem potom naživo v škole :)
a nech 330ka slúži novému majiteľovi samozrejme , som zvedavý či bude na klube :)