... všetko o BMW ...
adam4555 napísal:ak si dobre pamatam, tak 1 vstrek sa tuto nemoze menit. Respektive, musi sa pozret aka iteracia vstrekovacov na aute je, a moze sa menit jedine s rovnakym indexom (teraz nie som si isty ci aj s vacsim). Plus ich treba po vymene aj dokodovat. Ale tak Peqpek bude vediet co s tym. Najlepsie je asi kupit vsetky nove vstreky ked uz zacali problemy s nimi spojene, posledne boli tusim index 12 a clovek ma pokoj. K tomu rovno HPFP a ako prva investicia by asi aj stacilo.Ja si tiež myslím že predavajúci vedel čo robí, mne písal že auto je z prahy že ho má 2 rokypo čase som našiel inzerát nanho a bolo dovezene z rakuska , udajne si kupil novu trojku čiže , a celkom spúšťal cenu z neakých 12 niečo mi ju núkal za 11 ak teda chcem
, repas by sa oplatil kebyže to stoji 50eur , pri cene 200 by si mal mať už dávno vymenený a mať pokon prípadne všetkých 6
ak sa cítiš pri peniazoch
PetoK napísal:Aha máme tu moderné auto a sním aj spojené problémyProblem je ze 99% ludi si mysli, ze ked kupi benzin, vyhne sa akymkolvek problemom, ako mavaju nafty... len potom pride vztriezvenie a kruta realita...
Killo napísal:Z tými vstrekmi si má prekvapil to by som nepovedal ,ja sa o tieto auta ani nezaujímam ,akurát chcel som len pomôcť . Všimol som si že niektoré automobilky začínajú aplikovať do nových auta najspoľahlivejšie vstrekovanie benzínu MPI .ak si dobre pamatam, tak 1 vstrek sa tuto nemoze menit. Respektive, musi sa pozret aka iteracia vstrekovacov na aute je, a moze sa menit jedine s rovnakym indexom (teraz nie som si isty ci aj s vacsim). Plus ich treba po vymene aj dokodovat. Ale tak Peqpek bude vediet co s tym. Najlepsie je asi kupit vsetky nove vstreky ked uz zacali problemy s nimi spojene, posledne boli tusim index 12 a clovek ma pokoj. K tomu rovno HPFP a ako prva investicia by asi aj stacilo.
Aky to je rocnik a najazd? Som prekvapeny, ze si majitel nezistil, ze toto su uplne bezne zalezitosti na N54, bohuzial s tym treba ratat, ze toto auto si vie vypytat. Ja som aj kvoli tomu N54ku nakoniec nebral...
e38flight napísal:To je koli cene, s kvalitou to nema nic spolocneZ tými vstrekmi si má prekvapil to by som nepovedal ,ja sa o tieto auta ani nezaujímam ,akurát chcel som len pomôcť . Všimol som si že niektoré automobilky začínajú aplikovať do nových auta najspoľahlivejšie vstrekovanie benzínu MPI .
Abyssko napísal:Ale stale su to problemy o ktorych sa dopredu vie
![]()
deejaytommmi napísal:Máš parádne auto vôbec nevadí že si pýta peniaze úplne normálna vec pri autách . Treba navštíviť odborníka ktorý ti to dá na poriadok, naleješ do toho ečka a spokojné budeš jazdiť .Toto nie je N54 ale N55. Pozeral som Američanov, menia ich len po jednom, tak neviem.
A k tomu dieslu, to je pravda. Mám ešte E39 530d, tam si motor okrem oleja a filtrov nevypytal vôbec nič 😀🙈 Ale ja som bol stále benzínový, tak som sa chcel k tomu vrátiť
e38flight napísal:tu uz sa asi ani neda pomoct moc vseobecne, ale treba sa zamerat na tento konkretny model/motor. Po US forach su tony skusenosti a problemov, ja som cerpal odtial svojho casu. Vo vacsine pripadov teraz uz lahko diagnostikovat kde je problem (ak to robi clovek znaly problematiky), cize najhorsia cast je uz iba zaplatit to.Z tými vstrekmi si má prekvapil to by som nepovedal ,ja sa o tieto auta ani nezaujímam ,akurát chcel som len pomôcť . Všimol som si že niektoré automobilky začínajú aplikovať do nových auta najspoľahlivejšie vstrekovanie benzínu MPI .
e38flight napísal:Máš parádne auto vôbec nevadí že si pýta peniaze úplne normálna vec pri autách . Treba navštíviť odborníka ktorý ti to dá na poriadok, naleješ do toho ečka a spokojné budeš jazdiť .