tak aby sme to mali aj z druhej strany a v trochu lepsej kvalite fotky.

Uploaded with
ImageShack.usvsetko zle je ale aj na nieco dobre. bol odstrojeny predok, vsetky plechy nedotknute a bolo vidiet ze aj na schovanych miestach pod naraznikom nie su ziadni kostlivci v skrini (hrzda po starych zlych opravach a pod.) vsetko je nove: naraznik, svetela smerovky, plasty pod naraznikom (vacsina prezila) plus lak. 1200,- Eur navyse nepotesi ale mohlo to dopadnut horsie. nebola ohnuta ani vystuha ani zatlacene absorbery ani chladice a sahara. Inak nebolo to nedobrzdenie ale 360 st hodiny na Pezinskej Babe a liznute zvodidla a dotocenie do svojho smeru a zastavnie na brzdach. Pre mna zaroven poucenie ze respektu neni nikdy dost. Ako povedal Ivan Vlcek z VaV - "no tak mas to za sebou" (krst). Z fotiek si moze kazdy urobit obraz asi aky to bol rozsah. Byt to plechy mrzi ma to viac, v podstate slo o vymenu dielov a predok je momentalne este trosku lepsom stave ako bol (vycistenie, vyprate vsetky plasty nasilikonovane (teda naduchy brzd a Oilcooleru) nove plasty medzi maskou a chladicom na ktorych je chyteny spodny kryt pod motor (tiez novy), plus nove M-Tech trojuholniky zo spodu naraznika. maska sla origo predface vcitane predface ladviniek (bol tam facelift). ladvinky a spodny lip (novy) je lakovany do cierneho klavirneho laku. Mohol som to polepit z dielov z buraciek alebo z druhovyroby, ale neurobil som to mohol som sa vykaslat na polamane uchyty na plastoch (tie tam mnohi ani nemaju a ani nevedia co vsetko tam ma byt) ale neurobil som to. Nie najlacnejsi servisak mi povedal ze by to stalo menej ako polovicu ale kedze si auto planujem dlhsie nechat preco? Takze vsetko zle je na nieco dobre ze Richard?...