dodoIPD napísal:Myslim si ze ide o to co od toho auta ocakavas.
Je pravda ze 18tky su uz trosku moc tvrde a musim si davat este vacsi pozor na cestu , ale co sa tyka stylingu pripadaju mi ako spravna velkost.
dodo: akurat na teba som myslel ked som to pisal o tych 18-kach ze ci sa ozves:-)
tvrdsie jasne, ja nemam problem na M3 jazdit aj s cisto okruhovym podvozkom ak by som mal na dost kvalitny:-) kedze taky nestoji 1tis Eur ale dost viac. V tom pripade sa mi ale javi na seriove tlmice a len kratsie pruziny lepsie z hladiska jazdnych vlastnosti M3 na 17kach. lebo seriovy tlmic tu zvysenu tvrdost na pneu uz nepoberie a auto odskakuje a tym je nervoznejsie a v podstate aj pomalsie. pacil by sa mi N-kovy Bilstein ale to je ako som spominal dost viac penazi, potom by to zvladlo aj 18-ky:-) ale zas tu hra rolu nizssia hmotnost rotujucich casti - ktora tiez zasadne meni jazdne vlastnosti. mam skusenost ze lahsie disky citit tak ze sa auto javi ako komfortnejsie kedze pruzenie (tlmic) lepsie stiha utlmit kmity (zotrvacne hmoty su svina:-) - cize ak by boli 18 lahsie ako kovane motorsporty a mal som N-kovy Bilstein tak si necham 18" inak nie
majo: ano rozhodne chcem aby auto aj vyzeralo. preto som aj niektore aj ked lahke disky vyradil z vyberu lebo sa na M3 E36 proste hodia menej (napr Team Dynamics Pro race 1.2 ktore maju v 17 sice 7,3kg cize est emenej ako Motorsporty ale na E36 sa proste moc nehodia)
takze ano som ciastocne urcite aj stylista:-)