R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Popici LuxuryWagoon! Zajimave spis je, ze folia pod polepami je svetla, cekal bych to opacne, cele auto svetlejsi a folie pod polepama tmavsi... Mozna zkusit horkovzdusku, jestli to neco neudela??
exVw Corrado 1.8i G6o exVw Golf IV 1.9TDi PD BMW 118d M-Paket
viktor to video som kukal ked som pozeral nejake videa o stretchovani dva dni dozadu iny machri a ten uces je mega
maro dik :-) no ta folia musi byt svetlejsia, lebo bola nalepena na fungel novu sivu, a ten zvysok na aute sa za ten rok zaniesol, pory su spinavsie, tym padom je folia tmavsia.. teplovzduskou na foliu urcite nepojdem to moze len zle dopadnut..
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Dopadlo to veeeľmi dobre akurát žlté strmene mi tam moc nesedia, aj keď ladia s vanilkovým stromčekom a teraz by sa mi tam hodil asi naspäť predný mpak narazník namiesto CSL, nepôsobil by tak mohutne k tým diskom, ktoré sú subtílnejšie oproti 121