Tušim si prvy na letnych kolesa super, doladenie tiez parada no som zvedavy ako ta farba pojde k tej folii, lebo takto sa mi to k sebe moc nehodi, ale samozrejame ako si pisal v skutocnosti je to vzdy zase o niečom inom
inac nechapem, jak sa vam nemoze hodit ta farba k farbe auta.. toto mi vobec nejde do hlavy, mne ako profi grafikovi s vyse 7 rocnou praxou podla mojich krivych oci to proste dokopy ide, lebo tie farby su si pribuzne, navyse k sivej mozem dat hocijaku farbu a proste to k nej pojde..lebo siva je neutralna farba tak ako biela, strieborna, cierna.
Presne tak Vzdy som chcel strieborne, biele alebo cierne auto ka upravy prave kvoli tomu ze sa k nemu hodia hociake farby doplnkov
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
tak ludia su rozni, cize nie kazdemu sa hodi tvoja kombinacia, napriek tomu ze sa farby "oficialne" k sebe hodia mne sa napriklad viac pacilo auto predtym....ale nehovorim, ze je to zle, je to zaujimave, nalozene, proste auto zaujme
tak dalsi update.. este cez zimu ma kontaktoval jeden chlapik z ruskeho webu truefitment.com, ze ci by som mal zaujem o feature na webe, a povedal som mu ze ked nalozim letne.. takze ten cas nastal, v piatok som porobil aj fotky a poslal mu ich a pred par chvilami to nahodil na web.. :-) takze dalsi feature aj ked na menej znamej webke ale predsa.. pridavam aj origo fotky..
uz sa mi to paci loga bmw to ozivili fotky moc neviem posudit,kedze s fotenim na zrkalde zacinam ale pridu mi moc sivé...ale ak to tak ma byt tak uz som ticho
ex : e30coupe IS mt2, e30 coupe m20, e30 sedan m20, e30 coupe IS mt2, e30 cabrio , e30 m10 sedan, e30 m10turbo, e24 630cs coupe, e34 tour, e46 tour,e36 323 mpacket, e61 525i, e39 525d tour, e53 160kw, akt : e46 M3 + e30coupe