no borci, takze kvoli avengerovi som bol dnes vyhnany von do kurevskej zimy aby som spravil nejake fotky winter setupu

zacalo to takto nejak.. pred dvoma tyzdnami:

step 2 - vygitovane, vybrusene a zaklad:

a teraz to hlavne.. kedze som uz dlhsiu dobu chcel neonove disky, aj minuly rok vlastne, len sa mi to nepodarilo, lebo som skusal plastidip, tak tento rok som sa rozhodol ze pojdem do takych :-)
takze step3 - color:

step4 - trocha priesvitneho laku, pre jemny odlesk..:

tak a teraz nejake fotky mojho winter setupu.. podlozky som prehodil, vpredu mam 1,5cm - zislo by sa viac, ale jebem na to, lebo mam prekrytu gumu a keby som dal o pol cm viac, tak uz by mi to suchali tie velke gumy o blatnik.. a vzadu su tie 2,5cm, tam je to tiez presne v podstate na chlp, viac podlozky by sa tam s tymito gumami nevoslo.. ale ja som spokojny, vyzera to lepsie jak minuly rok bez podloziek :-)
jediny problem je ten, ze vcera som bol v budapesti, auto predtym nebolo umyte dva tyzdne a zajebane bolo jak ciganska hracka.. takze som chcel najst nejaky zajebany flek, aby to odpovedalo tomu, tak som sa snazil zachytit taku spinavu atmosferu, dufam ze sa mi to podarilo :-)

a este sa mi podarilo najst jeden pekny flek s listami, tak som spravil aj take jesenne foto..

p.s. tie kola kricia ovela viac, ale fotak to nedokaze zachytit.. hlavne ked je pod mrakom cely den.. je to neonovy zvyraznovac, co sa pouziva na striekanie na cesty pri nehodach a podobnych veciach.. :-)