Takze auticko dostalo nove oleje (motor, prevodovka, diff) + filtre. No a po zime prislo aj lestenie, takze nasledovne pouzitie: Umytie - FinisKare #118 Super Concetrated Shampoo Priprava - Sonus detailing clay Samotne lestenie lestickou Meguiars G220 Dual Orbit 1 pasta: Somus SFX 1 Restore polish a nastavec Sonus SFX1 Pad 2 pasta: Sonus SFX 2 Enhance polish a nastavec Sonus SFX2 Pad 3 pasta: Sonus Final finish a nastavec SFX 3 Pad 4 pasta: vlastne sealant (nieco ako vosk, "zapecati lak") - Chemical guys Wet mirror finish
Vysledok, nech sa paci....
A preco som to robil? Kolko E36-tiek vozi svadbu?
Prílohy
We ride together, we die together - Bad Boys For Life Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited
mna by jedno zaujimalo... ako to ze ti nevidno na narazniku a ani na kapote stopy po kamienkoch... lebo moj predok vyzera ako po najazde strkovej vychrice a to 70% jazdim v KE a len 30% v PP hmm
Vanos dokaze podla potreby (zatazenia) menit riadiaci cas ventilov. V podstate sa meni poloha vackovej hriadele ku klukovej hriadeli. Jednoducho viac efektivity za menej penazi
Tu to mas v nemcine: Das Vanos kann je nach Anforderung (Lastzustand etc.) die Steuerzeit der Ein- oder Auslaßventile im Bezug auf den Zeitpunkt des Öffnungs- und Schließzeitpunktes der Ventile leicht variieren (und damit natürlich die Spreizung). Daher auch der Name: "VAriable NOckenwellen Steuerung" Im Grunde genommen wird die relative Stellung der Nockenwellen zur Kurbelwelle verstellt. Öffnungswinkel sowie Nockensteilheit können nicht beeinflusst werden.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited
No auticko uz ma noveho majitela, ktory je klubak a predpokladam ze bude v skvelych rukach. Tak nech najazdi kopec km bez problemov a zazije na nom radost z jazdy.
No auticko uz ma noveho majitela, ktory je klubak a predpokladam ze bude v skvelych rukach. Tak nech najazdi kopec km bez problemov a zazije na nom radost z jazdy.
zvuk a tah 6 valca je naozaj paradny , cestu domov som si uzil bez problemov, vynikajuca spotreba !!!!!! som velmi milo prekvapeny. Auto ma iste muchy ktore treba doladit, ale to vyriesim dakujem, o auto sa postaram
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"