Dneska som kúpil El. zadné okná, tapacír kufra a koženú ručnú od dethXtreme diky ešte raz :). Dnes som začal s demontážou všetko som rozobral čo sa len dalo a natiahol káble pre tlačítka z poistkovej skrinky 12V, chcel som spraviť rovno aj poistku len neviem kde som si dal poistkový základ čo som mal tak budem musieť isť pondelok kúpiť a preto sa bude finišovať až pondelok. Trošku som aj cable management spravil

čo som z minula nechal káble len tak visieť tak som ich pekne posťahoval sťahovačkami aby to nebolo také hrozné. Sedačky som vybral preto že chcem viesť káble originálne :) uvidím sa keď sa do toho pustím či ma to neomrzí ťahať popod koberce. Chcel by som sa spýtať na riadenie, keď som v kolajoch hrozne to ťahá, vymenil som tyčky riadenia a čapy, čo by trebalo najskôr pomeniť aby som nelietal tak po ceste
Keď som skúšal tak v tomto je vôla

a v tomto na rameni má trochu vôľu

Môže to spôsobovať to lietanie po ceste v kolajoch?
Ešte jedna otázka dá sa to spraviť v domácich podmienkach výmena tých dvoch vecí ?
Keď budem mať čas a náladu tak by som chcel prerobiť aj centrál aby sa zamklo auto vždy na DoubleLock aby nešlo otvoriť ani z vnútra