... všetko o BMW ...
Zelo ZH napísal:no radsej nejdem hodnotit ako to vyzera, ale urcite by to vyzeralo podstatne lepsie s ovela vacsimi kolesami, v ziadnom pripade nie chromovimi... a poriadne znizit... na tychto kolesach a podvozku to nieje bohvieco... absolutne sa k stylu upravy nehodi styl kolies a isto nie podvozok... Je to ako DTM na podvozku SUV
JoJo napísal:
pohoda kazdemu sa paci nieco ine, tuna na klube je 99,9% ludi, ktori su ortodoxni m-paketaci. M-paket je klasika ale toto nebola jedna z tych uprav typu "dam tam iba m-kove narazniky a som frajer". Co sa tyka kolies mne sa tam taky drift design paci, samozejme keby bola moznost, dal by som tam nieco cierne lakovane s limcom..ale bohuzial.
Znizenie a velkost kolies sa tu uz neraz rozoberalo - je tazko niekomu povedat, kto sa nerozumie do tejto problematiky a nevidel to nazivo, ze nizsie uz to auto dat nemozem (hoci by som silno chcel), skus si rozsirit auto o 10 cisel na kazdej strane a potom znizuj, keby s tym chodim iba na sprinty tak by sa to dalo dat este o trochu nizsie ale kedze si v nom vyvazam svoju rit po meste tak no way...disky su 18-ky, vpredu 45-ky gumy a vzadu 40-ky, z fotiek to tak nevyzera ale poviem ze 19-ky by som tam uz nezmestil...