... všetko o BMW ...
Certisko napísal:K tomu znaku: dostat aj specialny odstranovac nalepiek (dostat bezne vo Farby-laky; ja som kupil v Hornbachu).
S tym by odstranovacom to mozno bolo bezpecnejsie a setrnejsie nez s teplovzdusnou pistolou.
Pity777 napísal:diky chlapci, som rad ze sa paci, na jar este pridu niejake upravy exterieru ale to az ked bude lepsie pociasie. zatial porobim drobnosti co mi este treba ako vymenit vodiace kladky, klinovy remen na klimu, predne kotuce asi pojdu tiez nove (pravdepodobne ATE powerdisky) a zacina sa mi v predu ozivat asi predne rameno takze asi pojdu aj nove ramena.
na jar planujem pravdepodobne vymenit predny naraznik kedze je puknuty po zrazke so zajacom (mozno sa bude dat len zavarit ale novy lak ho neminie) a ked sa bude lakovat tak rozmyslam ze pojdu aj listy do laku. dalej pridu 18tky mozno 19tkystale mi este nedaju pokoj. a koncovku vyfuku uz mam len ju treba navarit, jo a obsit volant novou kozou kedze tato uz ma nieco za sebou. potom bude auto take ako si ho predstavujem :)
jo skoro som zabudol, piatok sa auticko chipovalo teraz ma okolo 198hp az 200hp ide o poznanie lepsie a uvidime kolko klesne spotreba.
zatial tolko :)