Sobota, 20. Augusta 2011, 12:34
vcera mi prisiel odlucovac oleja tak som sa dal na vymenu. priznam sa ze nikdy som o nom nepocul, dozvedel som sa o nom od jedneho znameho co robil v BMW ked som sa mu stazoval ze mi auto dost dymi, hned sa ma opytal kedy som menil odlucovac oleja vraj to sposobuje on. kedze vsetky hadice mam ok tak som uz aj ja vsadzal jedine na to. cela origo vymenna sada stala okolo 40e po zlave. ked uz som mal rozobrate dekle motora, vybral som aj EGR a vycistil som ho a zaroven som ho aj odpojil (EGR nemam odfotene lebo som mal take zadrbane ruky ze fotak ani mobil neprichadzalo do uvahy chytat do ruk). po vymene som naozaj milo prekvapeny ze auto dymi pri prudkej akceleracii naozaj menej. ten znamy mi povedal ze ucinok sa dostavi az po par km ale tak uz hned od zaciatku v setakoch nevidim tolko sadze ako pred tym. vraj by sa mal menit kazdych 60 000km a predpokladam ze u mna nebol meneny asi od vyroby.
vyzera to cele takto
-
Prílohy
-

-

-

-

BMW F34 320xd M-paket melbourne rot
EX BMW E61 530d M-paket, Black Sapphire, styling 128, 190kW
EX BMW E91 330d ///M-paket, Black Sapphire, styling 193, r.v. 2006, 212kW / 290HP, 335 look duplex
EX BMW E39 525d Individual ///M-paket, carbonschwartz, r.v 2003, 205hp