... všetko o BMW ...
gusto napísal:OK, nebudeme tu vyvolaval flame - ty si myslis svoje, ja viem svoje. Vravim, ze som cez zimu najazdil stovky kilometrov na horach so vsetkymi moznymi Xdrive a nemal som jediny problem. Netusim, v com je napriklad ta nestastna Tribeca podla teba lepsia, lebo to auto je jeden smutny pribeh, ale ok, zi si v tom dalej.. peace
Dazzel napísal:
Nechcel som tu vyvolavat ziaden fail, len som povedal svoj nazor. Tribeca je dobra v tom, ze ma boxer motor, tympadom kurevsky nizsie tazisko a lepsi 4x4 pohon nez x-drive. Takze je lepsia "iba" v tychto veciach. Gratulujem ti k tvojim stovkam kilometrov po horach, ale ak by si zazil aspon jeden prejazd driftom v 80 km/h po zmrznutom moste na "smutnom pribehu aka Tribeca", hadam by si si aj cvrkol. Auto sedelo na ceste ako prilepene a pocuvalo ako nemecky ovciak toho najprepnutejsieho nacistu.
MattyX napísal:vic fotek Z4 , ta te jedine fotce s novyma kolama jsou ty kola tak tmavy ze to na monitoru nejde videt ani co to je za kolaKupecko je super , styl uprav je moje krevsni skupina
jen tak dal a tiše závidím :)
Avenger napísal:K tomu vyfuku co sa rozhodujes ci eisenmann alebo supersprint....taketo ta nelaka![]()
SmartBastard napísal:Som bol už viac krát, bohužial do BA chodím väčšinou iba na víkend, takže skôr v sobotu tam bývam.