Tak ked uz skoro kazdy popisal svojho milacika napisem aj ja

Raz prisiel kamos kumne na ciernej E36 318i a machroval ze to kupil za 80tisic z rakuska cukrikove auto...velmi som mu zavidel lebo uz davno bolo E30 moj sen...on prisiel na E36ke a to mi nedalo ze aj ja si musim taku zohnat za take penjaze...bol som neznalec vedel som len o tom ze to pekne vyzera

som mu povedal ked ma kamosov co dovazaju bmw nwch mysli na mna...polroka nic az nakoniec som volal s kamoskou z PP a ta sa spytala kamosa co ma bazar a dovaza auta...ten povedal ze mi zozenie na jar takze vo februari 2006 bol vyjazd...zlozil som mu zalohu 80 000 a isiel hladat nemecko,holandsko,francuzsko...vsetko co mal vytipovane cez net bolo nanic...az ked sa vracial domov mi vola z nemecka ze nasiel take ake chcem...musel som sa rozhodnut do 5min bez toho ze som ho videl...mal som info len ako vyzera...nakoniec som suhlasil lebo sme sa dohodli ze ked sa mi nebude pacit on ho preda vo svojom autobazare...takze v aprili mi prisla moja cierna E36 320i sedan ,153 000km,automaticka digi klima,maly BC,15ky ACT original elektrony...auto som mal v rukach len 4dni a hned som ho dal kamosovi mechanikovi na vymenu naplni,capov,napln do klimy,radia,voskovanie dutin a podvozku,odstranenie drobnych chyb...tam njaky jeho ucen kym bol prec striekal na zlto naraznik a prasil farbu na moje afto...potom sa tam brusilo tak som mal cele auto zaprasene takze som si nevsimol tu zltu farbu...isiel som hned nadruhy den na autoumyvarku a skoro som odpadol

moje cukrokove auto bolo cele zaprasene zltym lakom...najhorsie natom nikto sa nechcel priznat ktomu a kamos to musel na vlastne naklady davat dole asi cely vikend...to som uz horkotazko prekusol ale zacali mi hned auto obuchavat pri hypermarketoch a uz mam aj skrabanec...urcite njaka zena

tu je moje prve stretnutie v PP kde som ho prvykrat videl a velmi som sa tesil