... všetko o BMW ...
gusto napísal:Prečo mám zase pocit, že nejaký zakomplexovaný teenager si posťahoval fotky z netu a teší sa z toho, ako sa tu všetci rozplývate? Budem rád, ak sa mýlim, ale niečo mi vraví, že mám zase pravdu, už len preto, že sem chlapec nedal žiadnu autentickú fotku... dosť úbohé![]()
Btw, viem o dvoch takýchto autách na SK, možno nie na 100% identických, ale veľmi podobných B12-kach...
LexC napísal:
Tiež mam taký vo-dojem gusto že sa z nás niekto snaží robiť blbov (kiež by som sa mýlil vlastne v to dúfam a verím) a tie B12 kt. spomínaš by som z čírej zvedavosti rád vidieť nevieš o nejakých foto s nimi?
ice.blade napísal:WBAGK21030DH40377 toto je VINko toho auta co je na fotkach... ak bolo dovezene zeby nepreslo KOckou?panacik si z nas robi len dobry den... urcite sa pomylil a chcel vytvorit temu vo fotkach
matyson napísal:Nejedná sa o žiadneho pubertaka,pár ľudí ho tu pozná jeho ex bola e38 735 strieborná potom
fotky/klubove-e65-t69859.html
No a zdá sa že teraz táto alpina.
Na ko ešte nemusel ísť takže tam zádrhel nevidím.
No a fotky?určite sa dotrepem domov po cca dvoch dňoch,nová kara doma a budem utekať fotiť.
Hádam sa dnes preveziem
motoking napísal:Auto bolo kupovane v USA dovezene kontajnerom do Nemecka.Auto prave jazdieva po Rakuskych cestachna tomto fore su ludia co su iba straci a pisu ze zrusime konto lebo som neveriaci Tomas!!!!Atd........Ak to tak pojde dalej tak ozaj sam seba odhlasim,lebo ako pozeram viac kokotin sa tu pise ako pomaha
.Moj nazor