Auto nemalo tah a vsimol som si ze hadica sania je derava. tak som zatial spravil provyzorne riesenie kym nekupim novu. Neviete mi povedat niekto na co je na nej ten maly vyvod na hadicu zo spodnej strany? samozrejme som ju tam naspat zapojil len neviem na co alebo kam vedie.
Mal som ten istý motor a menil som už naraz aj tú malu hadičku. Je to na hadičku do voľnobežného ventilu, či ako sa to volá. Pozor pri objednávaní, autá s ASC+T tam majú vývody dva
aha tak ze ta hadicka ma dva vyvody hej? lebo do tej hadice sania ide iba jeden. Naco presne sluzi ta hadicka? Este ma bude cakat poriesit abs + asc. Lebo mi to stale svieti. Sem tam zhasne a potom to zacne znovu
Dnes som poctivo pastoval a rozdiel je neuveritelny. Na robil som jak kon ale vysledny efekt je uzasny. Zajtra pridam fotky len ich musim zmensit lebo mi ich nechce nahrat.
To je nadhernej kousek. Skvele zachovala kastle aspon na fotkach teda a ta barva jak uz bylo nekolikrat receno je uzasna. Ja bych zase misto cerny bral tu modrou
na e36 je uplne top modra farba.. ci avus blau, montreal blau alebo akakolvek blau koliecka nejake styling 30 alebo niektore z M - radov.. alebo rovno motorsporty