... všetko o BMW ...
matyson napísal:Mne to bolo tiež poradene do 323i 219000km dať 10w40 namiesto 5w30
Majo320 napísal:ja by som uz zase 10w40 nedal iba 5w.....
A to si nemil s embeckou ze po 200tisic musis davat 10w40
jararak napísal:dodi, lenze ked behas na aute hned za studena ako kokot tak potom ten motor tak vyzera a nepomoze ked mu do motora nalejes svetenu vodu namiesto oleja
m52 zere 5w40, popripade 5w50, pokial tam je tych 200tkm prvykrat, je to este v pohode
jony napísal:akože ked si to dávam robit v BMW tak čo iné mi tam mali naliať? jáááááj mudrc další......
GhostSK napísal:sa mi tu nepozabijajte chlapci :) motor bol v akom bo lsave strasna smrtka to nebola:) ale zase tie kladky mali asi uz dost ale davnejsie sice si sa anjebkal s tym autom 2 dni moj este sa najebkas neboj
mna len trapi prave koleso :) sice doteraz sa neviem dopatrat co mu je :) lebo ni johny nevie :) mozno vie len nepovie ale asi naboj dufam :) ze len to :) a ten chladic ze moj??? :) kvapkame dalej :) klima asi ide :) teda dufam lebo napln treba novu teda nechladi a tym padom neviem ci ide na 100% :)
inak k tomu oleju :) neviem co bolo dnu myslimze si vravel johny ze 5w-40 ale vonku tiekol ako cist voda:) vlial sa tam 10W40 a je to tichucke uz:) paru vecy boli v pici nie hotove ale v .... :) ale uz to je OK :)
inak na predavajuceho bol johny zlaty :) malo kery je taky pohodak:) a ano isl auto do KE :) v PO ma asi prechodne bidlisko:)
Ľuboš PP napísal:Sorry za OT, ale Vám gramatika nič nehovorí?GhostSK a DIDIKKE