... všetko o BMW ...
jony napísal:jj aj ja čakám.. a chalan je niekde z Krtíša čo predáva kolesá.. nepoznáš?
mareko258 napísal:jasne poznam je z modreho kamena to je hned pri krtisi, je to fakt velmi ochotny chalanisko, ja som snim uz tiez raz riesil kola , urcite budes spokojny......sa tesim na foto ako to bude potom vyzerat drzim palce
jony napísal:jj viem kde je Modrý Kameň volal som s ním a zdal sa mi riadne ochotny![]()
nech sú už kola..
mareko258 napísal:je to chalan fakt ked nieco slubi tak si stoji za tym a chce aby jeho zakaznik bol spokojny, drzim palce, pekne budu tie M5kove repliky aj mne sa pacia uplne perfketny dizajn, ja idem tiez v utorok pre kola ak sa nic medzi dnami nestane, este sa musim dokotulat domov......
jony napísal:a aké budú tvoje kola?
Stefo1248 napísal:myslim že ideš d 19" že ?
mareko258 napísal:
mam dohodnute R19 model 128ky Sternspeiche, tak ak cely dojdem domo z IT , dufam ze nebude taka kalamita cez rakusko ako dnes u nas na SR tak v utorok by som ich mal mat doma ale nejdem nic prekriknut
Martin46 napísal:Hello...
jony zastavis sa.... "zavadzia" mi tu nejaka lista Apsen silber v metalic... myslim ze by sla k tvojemu autu