nechce niekto vymenit Moj volant Nardi Torino za nejaky Mtech volant alebo nejaky volant do e34 ? Pripadne mam este origo Mtech II ale ten ma vacsi priemer toho tisichranu na volante cize nempasuje alebo vymneim za Mtech II z mensim priemerom
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt. BMW e39 540i ///M BMW e39 530da ///M -EX BMW e38 740iL -EX SUV (non BMW) -EX Bmw e38 740ia -EX Bmw e38 740iL - EX Bmw e38 735iL-EX
tak dneska sa mi eno nuno darilo najprv sa mi vybila baterka zamky sa samozrejme zamkli na doublelock jedine co islo otvorit bol kufor vdaka Semtexovy sa to podarilo odomknut a dnes vecer mi asi jebol chladic...
chlapci všetko zlé je na niečo dobré ber to tak čo odíde teraz a vymeníš to tak máš zase pokoj do nwm kedy Ale tak keby sa to nesralo naraz
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt. BMW e39 540i ///M BMW e39 530da ///M -EX BMW e38 740iL -EX SUV (non BMW) -EX Bmw e38 740ia -EX Bmw e38 740iL - EX Bmw e38 735iL-EX
tak, na buduci mesiac bude novy podvozok FK, zo znizenim 75/40 taktiez nove ulozenia tlmicov takze budeme troska nizsie taktiez by som chcel vymenit tie stabilizatory a konecne vymenit oleje a flitre a taktiez zneuzit maja17 a ist si pre vyfuck konecne lebo to hucii ako jeble