... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

hugo88
Autor témy
Auto: BMW 320d touring
Kraj: Prešovský

[E46 320d touring] auto ktore som povodne asi (ne)chcel:)

Sobota, 26. Septembra 2009, 19:10

zdravim vas panove a damy.

kedze som tu novy patri sa predstavit.takze volam sa robert a som obycajny chalan ktory mal a ma svoje sny a samozrejme aj tuzby:)
jednou z mojich snov bolo vlastnit poriadne auto.da sa povedat ze som zacinal na skode 120 ktoru mi podaroval otec(sice do nej prsalo) ale odviezt ma z bodu a do bodu b celkom zvladala.neskor som si kupil opel astru 1,6 a hovoril som ze lepsie auto nepotrebujem aj ked je pravda ze po nemeckych kraskach od BMW som pokukoval uz ako dieta.len tie korunky stale chybali.
no ani sam neviem ako sedel som doma pri pocitaci a surfoval.a vtom som ju uvidel.bola krasna cela cierna oblecena do ciernej koze s klimou senzormi audio sustavou harman cardon vyhrievanymi sedadlami trojramennym volantom s ovladacmi a 2litrovym dieselovym motorom.strop mala taktiez cely cierny takzvany cierny antracit.no mozete takej babe odolat?? mate pravdu ani ja som neodolal a na druhy den som padil do nemiec vyzdvihnut si ju,celou cestou som prosil vsetkych svetych aby tam stala a aby ju nezobral niekto predomnou,urcite poznate ten pocit ked sa na nieco tesite tak silno az ste ochotny dojst do ciela aj cez tornado:) ano bola tam este krajsia ako na fotkach a po kratkom pokece s nemcurom som sa konecne ponoril do jej sedadla. Pani ten pocit bol neskutocny sadnut si do vlastneho BMW 2,5 roka stareho.cestu domov som si uzival viac ako medove tyzdne:)) ano sice ju mam uzt asi tri mesiace ale kazde rano skor ako do nej nasadnem si ju obzeram a kocham sa v jej dokonalej krase.myslim ze to bude zvazok na cely zivot a ak raz pride cas na zmenu auta siahnem opat po
BMW.

ps fotky dodam

BMW 320d 110kw
r.v. 5/2005
najazdene km pri kupe 146000
Prílohy
BMW320D 004.jpg
BMW320D 009.jpg
BMW320D 008.jpg
BMW320D 003.jpg

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných