Ahojte, tak sem po skoro dvoch mesiacoch od kúpy dám svoju striebornú hrkálku..
Trocha histórie.. na to, že mám relatívne málo rokov tak som vystriedal celkom slušné množstvo áut ( v podpise len tie ktoré som aj papierovo vlastnil

), ročne najazdím zhruba 60 000km a dlhé trasy takže diesel je jasná volba.. každopádne benzínové radovánky u mňa zastupuje motorka.. :) - časom aj benzínové BMW a do role každodenného presúvadla si kúpim naspäť Mercedes :)
Ako som sa dostal k autu.. v máji po dvoch rokoch som začal uvažovať o zmene hlavného auta.. Predal som svoj Mercedes E300TD W210 ( neskutočný motor! kto ho jazdil tak vie o čom hovorím..ale to je na inú tému..

) s ktorým som bol maximálne spokojný a nemal som k nemu jedinú (!) výhradu a začalo cca dvojmesačné hladanie nového vozidla..
Podmienky boli stanovené jasne.. nafta, aspon 110kw respektíve minimálne podobný pomer váha/výkon ako Merc.. klima, tempomat, elektrika.. to je to, čo v aute potrebujem zbytok je príjemné plus :) Karosárska verzia nebola moc podstatná.. po čase som mal asi 15 áut ktoré som postupne vylučoval.. Ako víťaz nakoniec vzišlo BMW 320dT e46 v titansilber metle..
O aute.. BMW 320dT e46.. Auto som kúpil od miestneho člena golding (pozdravujem

) a bol som preň v Dolnej Strehovej (okres VK ). Pri kúpe malo podľa tacho (KO aj seky ) cca 205 xxx km a celkový stav auta by im aj celkom zodpovedal ale to nezistím asi už nikdy..

Čo sa týka výbavy je to taký základ... čierna koža, CDčko, športový multi.volant, všetky okná v elektrike, M-packet podvozok.. Predošlí majiteľ audio doladil X-car linkom a aktívnym subwooferom v kufri + CCFL krúžky vo svetlách..
Motor teda klasika dvojliter nafta, seriových 110kw a 330NM, manuál 5 kvalt,.. pocitovo to ide veľmi podobne ako môj bývalí Merc, keďže má rovnaký kruťak a aj keď má trocha menší výkon (130 vs 110kw ) tak je zas bmw trocha lahšie. a samozrejme manuál..
Jediné čo ma trocha štve alebo skôr mrzí je zvuk..

trojliter v E-čku non-CR bol na naftu zvukovo neskutočný ! Auto je však výborne na túto triedu odhlučnené tak sa to dá zniesť.. :)
Auto si zatial vypýtalo zadné brzdové obloženie, zadné ľavé ložisko a pretesnenie klimy inak za bezmála 6000km čo som zatial spravil nič a robí len radosť.. :)
Čo ho čaká a neminie.. kolesá, trocha doladiť audio, diodové krúžky, zhodiť hagusy, dať obšiť interérové lišty do kože/alcantary..
Hudba budúcnosti ak si ho nechám je potom vonkajší M-packet, chip, červená matná fólia.. ale myslím, že skôr ako sa k tomu dokopem to vymením..

( apropo ak by to niekto chcel kludne sa ozvite

)
Ak vás niečo zaujíma kludne sa pýtajte, ja som zas polovicu vecí zabudol čo som chcel..
Nejaké fotky.. ešte aj na VK a už aj na IL značkách.. časom pribudnú..

Fotka interieru zatiaľ len z inzerátu..