wixter napísal:tie klapky som aj ja preventivne dal von... mne uz cez ne trochu vytekal olej, lebo som si vsimol, ze sa mi rychlo skracoval interval na vymenu oleja a odvtedy co som ich dal von a zaslepi drzi interval stale rovnaku hodnotu co je super! strasne pekne sa staras o to auto, v tvojom pripade by mi bolo strasne luto ho niekedy predavat
hehe, som uz zopar krat spekuloval aj ja ze predam a ze daco ine kupit ale to uz len z nudy, toto je prve auto co je umna dlhsie ako rok aj daco, ale stale som snim spokojny a nic mi na nom v podstate nevadi, jazdi dobre, robi radost, citim sa v nom spokojne.
a prisiel som na to ze v podstate za peniaze ktore by som chcel do dalsieho auta invsetovat by som nic lepsie nekupil, su novsie auta aj s dobrou vybavou atd. ale to su uz znacky uplne niekde inde ako BMW....
zatial si plny svoj ucel a predavat ho nechcem, vsak vsetci vieme ze auto je ta najhorsia invsetcia co moze byt, a straca kazdu minutu svoju hodnotu, mam ine veci v plane ako pchat love do aut, vsak aj toto je uz moje 4te auto a to staci zatial
mozno ked nasetrim tak F11 a budem sa na nej vozit az do dochodku