... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
tak to by bolo ine kafe, mat tak po ruke daky poriadny fotak zrkadlovy a potom by boli foto.....ale zas tak hrozne to nie je![]()
mareko258 napísal:
diky zoli...za komplimenti , vsak sme uz daco spolu pobehali , aj zazili kade tade po akciach....ja som volil kombik ako som uz aj v predoslich staranach spomynal, lebo potrebujem vela miesta koli batozine, a jazdim dlhe trasi a som stale nalozeny....preto som siel do kombika, kusok som ho porobil![]()
a vysledok je taky aky je.....este par detailov a bude super .....
co sa tyka prichodu domo na SR pravdepodobne....tak 18.oktobra nad ranom bo 17. mi konci praca tak hned rezem domov....a nikto ta ukamenovat nebude, ja som zvedavy na tvoje bawo...mas ho pekne....sprav fajne fotos...
zmätkar napísal:A ja ze preto mas kombicko aby si nemusel stavat a spat v stane![]()
A co chces este porabat? Ved vies ze uz ani teraz nikto nechce vedla teba parkovat na akciach a dovod poznas
Ďuri320 napísal:
je to zléa je to velká škoda...lebo prostredie luxusné a vozítko taky tak
mareko258 napísal:sodap a zmatkar.........mam pre vas dobru spravu idem si kupit plachtu na moj akoze (BIELY STAN NA KOLESACH) aby ste uz tolko na mna nenadavali he he.....![]()
![]()
mareko258 napísal:
ako to myslis teraz konkretne som to asi moc nepochopil??????
Ďuri320 napísal:
napísal si že to nie je až tak zlé
AXL napísal::shock:ah ježiš to sú krásne fotky..hneď prvá letí na plochu...neskutočná je ta prvá jaaaaj
krásne fotky všetká česť
![]()