... všetko o BMW ...
Tibi01 napísal:som rad ze to takto pekne dopadlo![]()
s upravami este nekoncis,budes mat sviatok budu blinkre
mareko258 napísal:psssssssssst stefo
Ľuboš PP napísal:Ja viem,aka bude zmena...shadow line...moj nazor,ale psssstLebo len to chyba k dokonalosti..aspon pre mna! Na toto auto jedine panoramaticka strecha....ziadna folia!!! A ta tam nie je
Duffy napísal:
musis dat ciernu strechu. proste musis. auto znizis a rozsiris. vsetky nove mercedesy biele su pekne iba ked maju ciernu strechu.aj do tatka hustiem ze musi dat Sko do ciernej strechy a nechce. ale ja ho zlomim. a jo tie shadowline listy
plus ak dosetris , tak m technik dozadu s karbonovym OEM stredom. brat to mal na e60 a moc silne to bolo.!
mas to pekne.drz sa
Ľuboš PP napísal:Ja viem,aka bude zmena...shadow line...moj nazor,ale psssstLebo len to chyba k dokonalosti..aspon pre mna! Na toto auto jedine panoramaticka strecha....ziadna folia!!! A ta tam nie je
mareko258 napísal:duffy tak ty si iny expert fakt, ale mas dobry vkus.....pockam par dni a uvidime co bude z toho vsetkeho.....
Duffy napísal:
neboj, bude cierna strecha , ci teraz,alebo neskor , ale bude. podla mna najlepsi pomer cena/vykon co sa tyka designovych uprav. na mojej e92 som odpadaval.a to bolo moje auto.boze ani sa mi verit nechce ze uz nie je moje.
Romeo napísal:
a ja že nelutuješ že si predal :)
marek: krásna 5er :)