... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:Tak je to BMW 525d Touring rocnik 7mesiac 2004, vykon 177koni,400Nm, v slusnej vybave, zduchovy podvozok, na 17kach Mkovych diskoch s pneu 235/45 R17, mam tam navigaciu busines s dvd prehravacom plus mp3, automat.klimatizacia, elektricky nastavitelne sedacky s vyhrievanim, bluetooth, multifunkcny volant, tempomat, svetelny a dazdovy senzor,vzduchove sedacky na nastavenie, xenony, zatmenie spatneho zrkadla, m3 folie, Bezpečnost:Alarm, Posilňovač riad., ABS, ESP(VDC), Brzdový asistent(BAS), ASR(TC,EDS), DSC(DTC), Airbag 10X , tak asi tak, mozno som nieco zabudol, ale podla mna je to tak auto co uspokoji aj narocnejsieho sofera, je vtom pohodlie a malo co chyba TV v aute nepozeram a panoramaticka strecha ma svoje nevyhody inak super, no na zraz by som aj dosiel ale az tak koncom roka nejak v novembri lebo momentalne som dlho prec mimo SR
Breke napísal:pekne auticko) sice ja kombi nemusim ...ani sa mi nepacia ale celkovo auto je super :) asi ako vsetky BMW ...
a co sa tej klimy tyka ..pekne si mu to dal spapat![]()
![]()
Ja z teba nemozem...v kazdom hladas chybu, chytas za nepodstatne detaily...Sam dobre vies,ze to automaticka klima nie je, tak na co sa ho pytas...proste ma krasne auto!!! Este si mu zabudol napisat, ze ma tuctove kola...To uz som tiez od teba niekde pocul...Tvoje su najsamkrajsie...
alfi666 napísal:tento hnedy interier je moc pekny
mareko258 napísal:no na volante som rozmyslal aj ja, a tie kolesa nie su repliky to su originaly len skoda ze nie su o dva cisla vacsie hehe he ..........
mareko258 napísal:ps....bmw radost z jazdy