Naslo sa kusok casu urobit si mensi vylet tak som sa vybral s bratom navstivit znamu Alpsku cestu Grossglockner v Tiroslych Alpach v Rakusku.
Vyrazali sme skoro rano z Alp z Talianska kde sa nachadzam , cesta trvala necele 2hodky ale cestou zazitok a pozitok z cesty bol fakt uchvatny.
Kvalita ciest a okolita panorama je nieco ako balzam pre oci a zaroven aj pre srdce.
Pochodil som uz kus strednej europy aj kade ake druhy ciest a vysokohorskych serpentin, ale asi tejto sa zatial nevyrovna ani jedna.
Fakt je to pre cloveka ktory ma rad svet motorizmu rad, neskutocne pekne miesto .
Pocasie nam prialo , dalo sa velmi dobre zajazdit, aj ked moje auto je pomerne mohutne a tazke, fakt konecne po desiatkoch tisicoch km ktore sme uz spolu najazdili , dnesny den
bolo auto fakt vyskusane aj na takejto krasnej ceste a mozem povedat ze sa nema zaco hanbit.
Podvozok krasne pracoval , ktory som uz od jari planoval dakde poriadne otestovat, bzrdy pracovali velmi dobre, nemal som pocit nikde nejakej neistoty, a to fakt som mal pred sebou HHT ktory bol o 300kg lahsi a o cca 80koni viac, a auto bolo ajtak pri vacsich stupaniach stale pripravene zrychlovat a byt v strehu do kazdej zakruty a rovinky a cely kopec zvladlo bravurne ....mozem si povedat Freude am fahren...
Este raz vdaka braskovi za krasny den , a touto cestou aspon dake tie fotky.....