... všetko o BMW ...
dracik.bmw napísal:Urcite stym nic nepokazis!!!
mareko258 napísal:uz dlhsiu dobu premyslam ako kusok vylepsit predok mojho auta, pred nedavnom som mal dilemu nad naraznikkom z Alpiny je to velmi pekne a by sa to velmi hodilo na auto a by to kusok posobilo viac agresivnejsie ale vcera som pozrel na stranku Crumara (http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=414) a nasiel som tam nieco co sa mi velmi zapacilo a velmi by sa to hodilo na moje bawo co by ste poradili ist do toho alebo nie???? vsetkym dik velmi sa mi to paci a je to take decentne....diky vsetkym
Duffy napísal:
ak sa to tebe paci , tak OK
podla mna je to pekny grc. pozri ake linie ma e60ka , je velmi tazke tam nieco ozaj vkusne a decentne tam dodat ako aftermarket a podla mna sa to ani jednemu upravcovi nepodarilo. ACS je total grc , hamman je jak nalepeny , lumma je prilis nadopovana. moje odporucanie , original M5 naraznik, nic krajsie na e60ku nie je :)
mareko258 napísal:diky vsetkym aj za negativa aj za pozitiva,aj mne sa osobne paci najviac Mpaket naraznik lenze zas vsetko zhanat na to hmlovky a vsetky veci tak by to vyslo dost vela aj ked viem ze efekt by bol fajn, nechcem nejak vela investovat do naraznika zas caka ma kupa kolies na leto R19 tak to bude uz dost velka polozka a este porozmyslam nad predkom ale ajtak diky vsetkym......
Martin46 napísal:ano to je rozdiel medzi M paketom a original M kom;) hmlovky nie su. Ved podla mna su predne hmlovky aj tak zbytocne
Duffy napísal:
skus sa lepsie pozriet a uvidis ze rozdiely tam su!! ten naraznik je agresivnejsie , sirsi , proste super. :) nie ako tento nemecko cinsko nezdareny projekt :) ale aj M pack stymi splittermi neni na zahodenie