... všetko o BMW ...
tomasbmw napísal:
ak TI zrychlenie 0-100 za skoro 7 sekund pripada ze j*ba tak si este asi v nicom poriadnom nesedel...
vintage napísal:
no sak ty mas doma kita na stene na obrazku tak ten ma zrychlenie za pol sekundy...si kral...pouc nas o poriadnych autach...Neurobis nahodou nejaky workshop o dementnych prispevkoch? Alebo vies co radsej nie...pochval sa ktory skvost nesie v technickom preukaze tvoje ctene meno...predpokladam ze permanentka na autobusik ze?
vintage napísal:
no sak ty mas doma kita na stene na obrazku tak ten ma zrychlenie za pol sekundy...si kral...pouc nas o poriadnych autach...Neurobis nahodou nejaky workshop o dementnych prispevkoch? Alebo vies co radsej nie...pochval sa ktory skvost nesie v technickom preukaze tvoje ctene meno...predpokladam ze permanentka na autobusik ze?
tomasbmw napísal:
ak TI zrychlenie 0-100 za skoro 7 sekund pripada ze j*ba tak si este asi v nicom poriadnom nesedel...
birki napísal:
nainteligentnejsi prispevok co na tomto fore za dva tyzdne bol .. poprosim pouzit ako slogan tejto stranky. mas tri hitiky
a auto je JEBA skoda ze nie je biela.. :)
vintage napísal:
matyson napísal:Ja som niekde uviedol dáke zrýchlenie 0na100?To je údaj čo mňa nezaujíma,ale vôbec.
Uviedol som že má oprelo do sedačky,expert na zrýchlenie.
Nejde o to v čom sediš,ale o to čo máš.
Chvastať sa že som sedel v F1 keď neni moja je umňa nezaujimavé.
Rasťo sorač za OT.
tomasbmw napísal:ak TI zrychlenie 0-100 za skoro 7 sekund pripada ze j*ba tak si este asi v nicom poriadnom nesedel...
Inscene napísal:noo nazivo lepsie ako na foto .. dnes sme sa videli ked si vychadzal zo shell
Inscene napísal:jasanvsak ked budes na pumpe cinkni chcem kuk auto poslem ti cislo na mna do ss
Ľuboš PP napísal:Mam take tušenie, že na pumpe bude veľmi často![]()
Ale inak silna kara...pekna je, naozaj! Aj ja chcem taku loďUživaj si ju....
vintage napísal: