... všetko o BMW ...

kiwic napísal:Plán bol prehodiť motor z auta do auta no nejako sa to zvrhlo
 krása, ide ti to pekne s tým motorom, už fakt musím prísť pozrieť naživo
  krása, ide ti to pekne s tým motorom, už fakt musím prísť pozrieť naživoKraken napísal:=D> krása, ide ti to pekne s tým motorom, už fakt musím prísť pozrieť naživo
zvody si kde zohnal? a koľko vyšli?
 už by som bol rád keby bol na kompletku
  už by som bol rád keby bol na kompletku   

len tým nerezovým zvodom by som upravil tie "príruby" na rovnu plochu a nie ten pri..baný oval
  len tým nerezovým zvodom by som upravil tie "príruby" na rovnu plochu a nie ten pri..baný oval  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) nieje to najšťastnejšie riešenie
 nieje to najšťastnejšie riešenie   
miro11491 napísal:m50 swaplen tým nerezovým zvodom by som upravil tie "príruby" na rovnu plochu a nie ten pri..baný oval
nieje to najšťastnejšie riešenie

kiwic napísal:
Sú k nim ešte príruby na navarenie k zbytku výfuku.
 cele by som to hodil do zberu a dal tam niečo normalne
  cele by som to hodil do zberu a dal tam niečo normalne  
banned napísal:To je ta exekucna picovina cervena?
miro11491 napísal:
viemcele by som to hodil do zberu a dal tam niečo normalne

kiwic napísal:Nie sú to žiadne super performance zvody, ale sú určite lepšie než tie zhrdzavené parohy od série. Jediné čo sa s nimi môže stať je, že prasknú, som ochotný to otestovať
 len ako vravím prerobil by som ten spoj teraz ked budeš robiť výfuk  , nechce to dlho tesniť  , pri otrasoch sa to uvolni a prefukuje to
  len ako vravím prerobil by som ten spoj teraz ked budeš robiť výfuk  , nechce to dlho tesniť  , pri otrasoch sa to uvolni a prefukuje to  
 Máš ten spoj nejak prerobený? Výfuk budem dávať robiť namieru z nerezu bez tlmičov a katu od zvodov až ku koncovému dielu tak potom by som dal na neho urobiť závit na lambdu.
 Máš ten spoj nejak prerobený? Výfuk budem dávať robiť namieru z nerezu bez tlmičov a katu od zvodov až ku koncovému dielu tak potom by som dal na neho urobiť závit na lambdu.