vies co, ja mam vpredu na ramenach strongflexi a drzia fajn ale na geoske povedali ze mam na jednej strane odklon zly a nikdy predtym ked som mal origo silenty som problem z odklonmi nemal a ani som nikde s kolesom nebuchol...pri najblizsej prilezitosti ich zmenim na normal silenty :)
Najradšej by som chcel tie M3-jkové, čo majú dieru v strede (s tými by naisto nebol problém s odklonami), no nikde ich neviem nájsť (ani koľko stoja). Musím sa už ísť spýtať do autodielov.
no na e-cate ich maju ale cenu tam pisu volaku velku to skor by som volil original :) tam pisu ze sada stoji cca 22eur ale ci to je jedno alebo dve to netusim...
no na e-cate ich maju ale cenu tam pisu volaku velku to skor by som volil original :) tam pisu ze sada stoji cca 22eur ale ci to je jedno alebo dve to netusim...
22 eur za sadu (to budu mozno 2ks) to je dobra cena, uvidim kolko budu stat u nas v meste.
Ja ostanem asi pri ňom, mal som ho aj v 316i a bol som spokojný (aj keď je to vlastne Castrol, ale chcem tam dať to čo tam má byť). Inú značku by som riešil jedine keby som menil viskozitu na 5w-50 (ktorý by som ani nevyužil )
Konečne som pozháňal zadné svetla s bielou smerovkou (ešte potrebujem biele bočné smerovky), prišli mi nejaké maličkosti, ešte čakám na remene a brzdovku. Prišiel mi aj balík s výfukom z UK, pohrávam sa z myšlienkou, že ho nahodím aj keď je na 316i, no nechcem rezať do nárazníka, najskôr ho predám a kúpim nejaký s jednou koncovkou.