... všetko o BMW ...
matoE36 napísal:ako to ja vidim predok mas tak maximalne 4 cm dole a zadok je este vyssie si si isty ze to mas spustene nadoraz dole nie hore?![]()
ja mam predok 6 cm dole a guma je taky 1cm schovana pod blatnikom zadok to iste a tam mam dole len 3 cm
matoE36 napísal:aaa urcite by si mohol sice neviem kade jazdis to je pravda no aj ja som sa obaval ak som h odal dole a videl vysledok takto som nato pozeralze ups trosku je to viac dole ako som cakal a potom prisla dilema prejdem alebo vyjdem tam kde som vysiel a presiel pred znizenim ? no zatial niesom obmedzovany co som rad lebo ked idem ku priatelke parkujem na vyvysenych obrubnikoch no v pohode :) podla mna by si to este kus mohol skrutit dole :) aspon zadok vyrovnat z predkom
Michal_01 napísal:Podle mého je to nízko tak akorát, jak to bude víc tak už to jedině zkazíš, nehledě na funkčnost ale jen můj názor Compact podle mě nevypadá dobře, když se složí až na zem...
Jinak s těmi koly krasavice
kiwic napísal:Takže palivový filter vymenený, smrad z benzínu mi ide do interiéru cez plavák nádrže, stačí objednať to kruhové tesnenie?
A dnes mi niekto čuchol nárazník, má šťastie, že som ho nevidel, lebo by som ho v afekte asi prizabilLišta by ma ani tak neštvala, no ttá ryha v nárazníku