aj som sa ta chcel opytat preco je alpina na Bazosi ale uz chapem...toto je krajsie, agresivnejsie
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Som vedel že ho zoberieš od Filipa... škoda že nemal aj späťáky k tomu... ale inak parádne... myslím že k tvojmu štýlu o dosť lepšie ako ALPINA... (a nevravím to preto, že robím Alpinu...)
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Zozen si pekne snicle 19tky a budes mat fakt mega auto aj s tym znizenim... alebo si pozicaj od misa jeho zimne na skusku... nevyzeralo by to zle a tie spataky by som tam kludne dal...
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1