Pondelok, 26. Apríla 2010, 07:17
Ďuri320 píše:
šnicle za pakety? hmm možno tak na E36 ale na 46 by som to nemenil, ale 100 ludí 1000000 chuťí
ozaj a už to nepláve?
Je to fakt o každého vkuse, ja to vidím sám keď na auto pozerali kamaráti(čo majú auta iných značiek) a mali rozpačité pohlady. Momentálne sa mi to takto páči, keď ma to omrzí, odšrobujem 20 skrutiek a dám tam niečo iné.
Plávať to ešte pláve ale zdá si mi to výrazne lepšie, neviem či tým že vzadu už nemám 245/40 ale 225/45. Samozrejme po dialnici od MA pred Bratislavou ma to ešte poriadne povodí. Hlavný problém bude asi v tlmičoch tie mám na klasické pružiny, a pružiny mám m-packetové(alebo predtým eibach,tiež kratšie ako tie klasické). A proste tie tlmiče nemožu pracovať správne. Iné som to mal u hondy tam som dal kratšie pružiny na origo tlmiče a fungovalo to v pohode. Možno u bmw to také isté neni.
Jazdí teraz na aute aj frajerka a jazdí sa jej dobre, nepripadá jej na riadení nič divné, žiadne plávanie.
Mám už tu na fóre nejaké ponuky na nové tlmiče k m-packetovým pružinám, ale zatial na to niesu peniaze