Takže po dlhom víkende roboty sa podarilo nasledovne - vymena silentov motora a prevodovky, (motorove total rozsypane) - výmena oleja dif. + prevodovka= uplne tichučko žiadne hukoty - výmena ochrannej tyči pod prevodovkou = už to nevybruje do kabíny - výmena silentu zadného ramena = neskutočná morda Fotky čos chvílos
táákže po dlhom dlhom čase nič no o to viac roboty sa spravilo. Prvá uprava bolo tepovanie interiéru nakolko som mal pocit že v tom aute niečo dostanem prebehlo to v pohode mám aj fotky špinavej vody no nedám ich sem z dôvodu bezpečnosti ale naštastie je to auto už sterilné a nevhodné pre bacily Potom nastala príprava kolies na sezonu a tak som sa rozhodol ich poriadne vyčistiť nech opäť nadobudnú ako takú farbu No pokial som čakal na nejake chechtaky tak som sa aspon takymmito drobnostami zaoberal no potom po mesačnom príjme som zadovážil konečne brzdy Rozhodol som sa dať všetko sériu a to v podobe komplet brzdoveho systému ATE vďaka DS AUTO bola zasielka za 2 dni u mna a ešte v ten den som sa do toho pustil čiže Predné zadné kotúče ATE platničky ATE, obloženia ručnej brzdy ATE, brzdovka ATE rozdiel je badatelný
dalšie upravy sú nasledovne -kupiť držiak klimy -kupiť krytky svetiel -kupiť klinove remene -kupiť servo olej a vymeniť ho -stahovanie el. predné pravé + kabeláž k tomu čiže opäť je toho dosť no netreba to vzdávať
Naposledy upravil/-a Fenistil v Pondelok, 14. Apríla 2014, 11:22, upravené celkom 1 krát.