Hrabal som sa v PC a nasiel som par fotiek mojich doterajsich aut...tak podme pekne od prveho

Na tomto S55 Amg som jazdil od Aprila az po August 2010...predal som ho po troska neprijemnej autonehode...(defekt na Prazskej v Dazdi ) Nastastie to bolo v noci,a neslo ziadne auto,takze to schytali iba zvodidla a moje auto...(Novy disk,novy ABC Sportovy Tlmic a rameno napravy, a samozrejme 4 nove gumy..)
Ked stalo:

Po tomto,som este na aute par mesiacov jazdil,kedze bolo leto a snehu som sa nebal

ale zacal som vyberat nove auto...Najprv som mal vyhliadnutu krasnu 535ku v Mpackete,ale zial majitel mi cely cas tvrdil ze auto ma xD ze je to xD a neviem co vsetko,po tom ako som sa na nom povozil - cisty zadny nahon
Takze som hladal dalej...a nasiel som...

Ale po kratkej dobe,mi zacala vadit zakladna vybava...nutne som potreboval navigaciu,stresne atd...mal som sice moznost tam hodit navi ale bolo by to narocne a nenasiel by som nikoho kto by sa do toho pustil.
- Cize v jeden vecer som sa nudil a pozeral som ake auta najdem na nete...nasiel som 330xD Manual V takej vybave aku som pozadoval...staru trojku som predal za 2 dni od uverejnenia inzeratu (so ziskom) a isiel som si po sice krasnu 330xD ale motoricky rozbite auto....ktore si vyzadovalo az moc velke investiicie, auto bolo po necelych dvoch tyzdnoch vratene,a teraz mam konecne to co som hladal,super trojku s dobrym motorom
A este mi aj pribudlo jedno krasne auto na leto