Takze trosku popisem prezmenu moj pribeh, ako som sa dostal k mojmu vysnivanemu auticku..:)..uz ako 15 rocny som strasne tuzil mat vlasne auto...prve co sa mi veelmi zapacilo po prezreti autobazaru bolo BMW E30..to ma drzalo hadam najdlhsie a potom obcas ine auta ako honda civic ,golf 2, nissan almera atd...ked som v 18 dostal vodicak jednoducho som dostal utrum...a neostalo mi nic ine ako jazdit na otcovom golfe 3 variant. na tom som nabehal 30 000km...bol som na 6 zrazoch a povedal som si ze uz treba vlasne auto...mal som nejake tie brigady tak som si nasetril a rozhodoval som sa...medzi tym som dostal do ruky bratove Fiat uno 1.5 a na tom som este pozavodil. tiez som donho trochu investoval ale najviac ma stvala spotreba. kazdy pondelok 15eur na benzin..

.. nakoniec to vyzeralo ze si kupim opel calibru 2.0 8v a mal som aj nejaku vyhliadnutu, ale chvala bohu ze kamarat ktory byva nedaleko ma od nej odhovoril..:)..vo februari som kukal autobazar a nasiel som tam peknu E36 coupe za 1700e...zatial som to neriesil ale ked o tyzden bola za 1500e nevahal som a musel som si ju pozriet..tak sme sa dohodli (bola uz na NR znackach) a stretli, povozil som sa, a bolo to fajn...len skoda ze som vtedy nemal tolko prachov. tak ako spravny blbec som zacal vsetky nepotrebne veci predavat..:)..a nakoniec som ho aj kupil. 10 marca som si ho prepisal a je moj..