... všetko o BMW ...
nadro napísal:Vitaj tu medzi nami fandami značky BMW. Určite treba dať autíčko do poriadku po technickej stránke do 100% stavu a až potom robiť úpravy typu čierna strecha, lebo ked Ti niečo prdne tak čierna strecha Ti nepomôže. Inák autíčko pekné skoro ako moje, len ja mam touring. Tak nech Ta teda poslúcha a robí Ti radosť.
koki napísal:naaaaaaaadherny interier,strasne sa mi paci, prajem hodne stastnych kilometrov
technacikk napísal:hmm interoš podobný ako môjprajem nech robí autíčko radosť a veľa štástnych km
a ten zvuk 6 valca no to je iná liga
ale zaujíma ma ta hudba ? ktorému riešeniu sa viacej priklanaš ? subak či výmena repro ?
Ľuboš PP napísal:Pekný 6 valec :-)
Ale nebojíš sa policajtov za tie neorigo xenony?
xdrive_11 napísal:Vitaj kolega,pekne auticko, motor nesklame, ale interier si poriadne, ale poriadne vytepuj!!!
Wictor58 napísal:musel by velmi nahnevat policajtov aby sa mu na BMW ktoré majú bezne v serii xenony pozerali na to ze nema ostrekovače ked ma original svetla a nie cinske bludy...ale ked natrafi na iniciativneho debila ktorí bude mat potrebu ho za to zdrbat holt, smola, ale ked natrafis na iniciativneho blbca tak ten by nasiel chybu asi na kazdom auteAle urcite ho nebudu zastavovat kvoli svetlam, to len keby si naaahodou vsimli...inak velmi pekna 46-ka :)