Takže po dlhej dobe nejaký ten UPDATE...
Auto strávilo v servisoch takmer 6 týždňov, ešte šťastie že mám druhé auto ...
Ako som už spomínal, prevodovka odišla do teplých krajín ... Ale predtým než na to mechanik prišiel mi vymenil dobrú použivanú spojku za dobrú, novú spojku (300 eur). To na prekvapenie jeho a hlavne moje nepomohlo
Tak išla von prevodovka,a išla k nejakému pánovi,že vraj sa tým živí... No keď prevodovku opravil každému tak ako mne,tak asi on aj jeho rodina dosť hladujú ...
Prevodovku robil 4 týždne,nooo aby som mu nekrivdil tak som to zaokrúhlil ... Až prišiel ten deň s veľkým D ... Zobral som auto,že reku idem skúsiť ... A čuduj sa svete, prevodovka vydržala celých 28 minút !!! Samozrejme pán robil zadarmo,teda ak niečo robil ...
Bol som už dosť zúfalý,tak som si spomenul na firmu P.T.Auto v KE, ešte v ten moment som tam s autom šiel,teda šiel, modlil som sa aby som došiel ... Chyba totižto bola,že hlavný hriadeľ sa ani po vytlačení spojky neprestal točiť a nešli zasúvať rýchlosti ... Tak som to ja nejako pochopil ... Technik zo spominanej firmy,aj ked už mal padla sadol so mmou do auta a ideme skúšať ...
Behom sekundy mi povedal kde je problem...
Auto som tam nechal v utorok,v stredu mi volali,reku máme to rozobraté, priďte sa pozrieť.
Doletel som tam,no fakt asi za 10 minút

... Pekne mi vysvetlil kde je chyba,aj keď som čumel ako puk a nemal šajnu o čom točí

Ukázal čo treba objednať,že či s tým súhlasim,ale že to nebude majlacnejšie... No ak som chcel jazdiť štýlovo nemal som na výber ... V piatok mali diely,v pondelok začali robiť,v utorok som jazdil ... Musím poklopať,všetko ide ako má!!! no a cena?

"zanedbateľných" 318 eur bez DPH za diely,olej a robotu mi ešte nepovedali keďže majiteľ nebol v KE ... Ale cca 200 čakám ...
No páni ale toto stále nie je koniec,to auto bude prekliaté asi,btw nepoznáte nejakého kňaza nech ho príde vysvatiť ? Auto som prevzal, hrdo odparkoval pred blokom,samozrejme po tom,čo som sa len tak bezcieľne vozil asi 2 hodky ...
A teraz príde najlepšie do PIČE,musím si zahrešiť, ale nejaký zakomplexovaný,retardovaný,pošahaný kokotko,čo jeho rodičia sú asi súrodenci mi polial auto kyselinou z baterky alebo brzdovou kvapalinou ... Žeby mu spodná voda do truhly udrela a deti krivo šťali ... Možem ísť lakovať blatník ...
Jaaaj a ešte aby som nezabudol,o 3hodky na to som dostá defekt ...
Takže takto sa momentálne u mňa veci majú ... So have a nice day!