Hmm zaujimave auticko ... je to nejaka predvadzacka farba ?
E82 front M-Paket bumper,Rocker,M-Paket rear bumper glossy black,Wheels 207M,Eibach pro kit SLOVENSKY VYROBCA eurookien,interierovych a exterierovych dveri http://WWW.DREVOTECH.SK
Beriem to naslepo. Tie autá ešte nie sú ani predvádzačky. Najbližšia je až v Prahe... V ohnivo červenej mi to dodajú až v novemri No ono to má síce "len" 200 koní,ale váži to len 1200kg. Čiže viac ako 160 koní na tonu. Pozri nejaké videá na youtube a uvidíš sám
mne na GT86 trošičku vadila kvalita interiéru (keď som v nej sedel, neviezol som sa), ale za tie peniaze sa nie je čomu čudovať, niekde museli ušetriť. hlavne, že to bude jazdiť jak divé :) úplne super boli krátke dráhy radiacej páky a "dostupnosť" a umiestnenie ručnej
inak zvažoval si aj Subaru BRZ? Alebo Toyota bola jasná voľba?
hej, ale to nič nemení na tom, že dovtedy to chcem "vypimpovať" a predaj nie je podmienkou ... to auto mám jednoducho rád, mám k nemu citový vzťah, takže ak sa nepredá rád si ho nechám ...
uvidíme, tiež nie som moc optimistický, ale také drahé to nie je ... vyskúšam to aspoň ... po KE chodí už pár aut čo to má na kolesách a zatiaľ im to drží