No ja nie jednu...kazilo mi to moc efekt fajn interieru...a ako som ju stiahol tak sla i ta pena odtade prec po zhrozeni hned vysavac, nasledne ta tesniaca guma co vymedzuje paku - tam som dal nanovo vazeliny...hned mam lepsi pocit z vianoc
Dakujem Dan :) Mimochodom rajem vsetko dobre v novom roku ...
A tiez by som chcel touto cestou poprosit o radu...v manuale som to nenasiel... na obrazku je to v zelenom kruzku... neviem co tie hodinky znamenaju... Dakujem predom
Interval výmeny brzdovej kvapaliny Trebalo by ju premerať pri akej teplote má bod varu, ak je už zlá tak vymeniť pekne ovzdušniť a interval vymazať cez diagnostiku.
Človek si len tak náhodou otvorí tento príbeh a zistí že aj on ma podobný problém. Už dlhšiu dobu mi svieti ta istá kontrolka len som sa k tomu akosi nedostal že čo to vlastne je takže musím isť tiež nato
Neprehanaj Dano . Co nevidi mechanik vadi mne.. som puntickar uz sa nezmenim aj ked nie vzdy je to pozitivne. Aj ked som konecne rad... A k tej brzdovej... ak mas znameho v sresvise, ta masinka ti to spravi za 10min - 15 min. odvzdusnit...hotove.. budes mat dusu na mieste asom :)
Dnes som bol u známeho v servise ale nemajú prístroj na meranie tej teploty bodu varu. Dám ju vymeniť bude pokoj. na takých "somarinách" míňam peniaze že toto nebude problém. Hlavne pri mojom nájazde by to bolo aj tak čoskoro meniť Ale ta kontrolka sa mi tam aj celkom páči
moja rec... mna kontrolky ktore svietit nemaju znervoznuju...a ked je vsetko porobene mam cistu hlavu a uz sa len vozit.. a ako som pozeral fritolko, ty uz do vzhladu investovat nemusis.. disky, m-packet jedna basen . uz len mne keby sa podarilo tie ´´moje´´ disky zohnat... slahacka v trenkoch isti