Sobota, 31. Decembra 2011, 14:58
po neakej dobe som sa rozhodol ze sem napisem aj ja svoj pribeh ktory bude mozno dlhsi... takze zacal by som kupou auta. kedze som vysokoskolak a chcel som bavo uz od malicka tak som mal neake nasporene peniaze,nasiel som na nete za velmi dobru cenu to co mam teraz tak som sa vybral ho pozriet bol celkom schopny a za taku cenu aku som zan dal som nevahal,som z humenneho a pri ceste domov v martine mi praskla ta vyrovnavacia nadobka kde sa leje chladiaca kapalina takze voda von prehriate motora uz som zuril lebo pri skuske auta bolo vsetko v poho.. tak neaky pan sa ponukol ze ma znameho tak to zatavil aby som dosiel domov auto cestou sa mi prehrialo este raz a zhoda nahod v branisku len tak tak som sa dotincal von z tunela kde mi doniesli vodu a dosiel som domov... to bol jeden posraty den... ked som to doniesol kamosovi do servisu stravil tam dost dlhu dobu a peniaze ktore som mal odlozene som dal do toho a za tei peniaze som chcel ho upravit aby vyzeral k svetu takze sa prislo nato ze hlava puknuta, nova hlava, tesnenie, zhavice,co sa tyka chladiacej sustavy tam ta nadobka, termostat a somariny okolo toho nove pneu lebo tie co tam boli len nitky trcali,citil som pri jazde ze somnou hadze tak som na dvihaku prisiel nato ze PP rameno je z E36 o 3 centi kratsie kolseo stalo krivo rovno geometria po vymene nove tycky riadenia chvalabohu tlmice su v poho tie sa nemenili a v predu su sportove o par cisiel predok je dole, ked bola hlava dole kontrolovali trubo a vrtulka bola trosku ohlodana tak mi povedali ze to dlho nevydrzi po case mi pukla od turba hadica tak som to uz vymenil aj z novym turbom aj vecami co sa okolo toho tykaju...dalej z autom triaslo tak nove silenbloky ktore boli na prdel, pod zadnym svetlom bolo trosku tuknute asi 10 centi siroky krater tak som to dal spravit a nastriekat aj zo zadnym naraznikom lebo bol poskriabany a rovno som dal cele auto prelestit a teraz nedavno som este menil podtlakove hadice... dal som do toho vela penazi ale teraz auto ide ako hodinky a som spokojny konecne dal som dorobit folie najtmavsie a ciernu plutvu na strechu
Planovane upravy :
LED osveltenie interier a SPZ ako aj AE biele
neake pekne R17 kolesa
LED zadne svetla
strieknut cierne plasty okolo do farby auta
-to by som chcel stihnut do leta....
Naposledy upravil/-a
1riso46 v Piatok, 11. Januára 2013, 13:24, upravené celkom 4 krát.