Minulý týždeň som si zmyslel že si dám do svetiel led angel eyes touto cestou ďakujem užívatelovy bnykolass ktorý my ich poslal v utorok a stredu som ich už mal doma. Netrpezlivo som čakal do piatku kedy už nebudem auto tak moc potrebovať a hned po robote som sa pustil najprv som dal dole predný nárazník potom masku a nakoniec mriežky a svetlá toto bolo ešte celkom v pohode ale keď som šiel dávať dole svetlá s toho umelého držiaku tak vtedy som už začal nadávať pretože šroby boli dosť hrdzavé a zavit sa my stočil zo šrobovakom tak som to musel dávať dole s kombinačkami (ruka ma boli ešte dodnes

). Nasledovalo odlepovanie skiel najprv som to lepidlo okolo trochu s nožom poobrezoval a dal som ho uvariť na cca 30 minút ale stále to lepidlo držalo tak som to zase poobrezoval dookola a dal variť takto som to urobil 3x dookola a konečne potom som mal oddelené sklo (ani jedno sa my nerozbilo :) ) Zabralo my to dve popoludnia a nedelu doobedie možno trošku dlhšie ako som predpokladal ale výsledok stojí zato :)...Fotky nemám žiadne ako som ich rozoberal lebo nebol čas nato.