... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
šak_ja napísal:Tak co tomu bolo skutocne? Lebo podla toho co sa zistilo v servise je kriva napravnica...rozdiel pravej strany od lavej je vyse 20mm.Ak sa nemylim tak kupno predajna zmluva obsahovala len poskodenia laku.Cize toto bolo voci mne vedome zatajenie skutocnosti.Dakujem pekne ak je tu viac takych "spolahlivich predajcov" ako si ty
 ..nemozes vedet kolko krat bolo takto cez obrubnik este pred chembusom a ci tu napravnicu ohol naozaj on... z fotky je to pekne videt ze ho otocilo yeblo na bok a zotrvacnostou sa posuchalo este kus nizsie... rozhodne to nebolo uplne ze light zaparkovane...
 ..nemozes vedet kolko krat bolo takto cez obrubnik este pred chembusom a ci tu napravnicu ohol naozaj on... z fotky je to pekne videt ze ho otocilo yeblo na bok a zotrvacnostou sa posuchalo este kus nizsie... rozhodne to nebolo uplne ze light zaparkovane... 

Prišiel som na to hneď keď som videl narovnako nafotené odlišné autá.
 Prišiel som na to hneď keď som videl narovnako nafotené odlišné autá. 

antonov napísal:Najviac ma na tomto fóre iritujú takí obmedzenci s veľkou hubou ako si ty.
DrakulaVladimir napísal:LOOOOL tak toto je megakludne sa o tom mozeme porozpravat ako chlap s chlapom,a uvidime kto pojde domov obmedzeny